Istoria Masajului Erotic

Istoria Masajului Erotic

 

 

      Masajul erotic este cel mai popular mod de stilmulare a libidoului. Utilizarea metodelor de masaj in scopuri erotice este la fel de veche precum si cea in scopuri terapeutice.

Multe cupluri folosesc maasajul erotic pentru preludiu. De obicei, acesta include masarea intregului corp, precum si nuditatea atat a maseurului, cat si a persoanei care primeste masajul.

Tehnicile de masaj erotic urmaresc sa stimuleze sentimente sexuale in zonele erogene ale corpului. Acestea se concentreaza in general asupra pubisului si a sanilor in cazul femeilor si asupra zonei genitale pentru barbati.

Istoria masajului erotic:

Kama Sutra dateaza din secolul al X-lea si prezinta referinte la aceasta activitate ca facand parte din ceea ce presupune a face dragoste, precum si separat de acest aspect. In vest, masajul erotic avea scopuri terapeutice. Isteria feminina, care era considerata o boala cronica in acele vremuri, era tratata masand zona genitala a femeii. Masajul era acordat de o moasa sau de catre un doctor pana in momentul in care pacienta ajungea la orgasm.

Masajul erotic: terapie pentru problemele sexuale

Masajul erotic, ca terapie, poate fi incercat pentru:

·         Imbunatatirea posibilitatii clientului de a da un raspuns pozitiv stimulilor senzuali

·         Cresterea sensibilitatii unei persoane inainte de o situatie in care sunt necesare excitarea si satisfactia

·         Combatarea ejacularii precoce.

Masajul erotic foloseste metode care ajuta persoanele sa isi relaxeze musculatura pelvisului, prelungind astfel starea de excitare si provocand o placere mai mare.

Consideratii pentru maseuri

Acestia sunt cei mai importanti factori care fac o reala diferenta cand vine vorba de un masaj erotic de calitate:

·         Mediul: mediul in care se acorda masajul ar trebui ales cu atentie. Lumina ar trebui sa fie discreta, iar spatiul trebuie sa fie foarte discret. Folositi lumanari parfumate pentru a adauga un efect aromatic experientei.

·         Echipamentul: trebuie sa fie disponibil echipamentul adecvat. Un pat confortabil va ajuta persoana in cauza sa se relaxeze. Uleiurile de masaj pot face un masaj mult mai eficient.

 

Daca intre persoana care acorda masajul si cea care il primeste exista si o conexiune, atunci experienta va fi una si mai satisfacatoare.

free joomla templatesjoomla templates

Blue Flower

2023  Angels Massage Salon Constanta